Getuigenissen

Carine Vander Stichelen

Carine Vander Stichelen, Financial Data Administration

In 1978 nam ik, op aanraden van vrienden, deel aan een examen bij de start van Lotto. Mijn job bestaat voor het grootste deel uit het beheren en onderhouden van stamgegevens in de desbetreffende catalogi in SAP. Onze gebruikers beschikken dan steeds over de meest actuele en correcte gegevens. Ook de controle van financiële data binnen het departement Resources behoren tot mijn takenpakket.

> Lees meer

Nicolas Van Lierde

Nicolas Van Lierde, Sponsoring & Events Coordination

Een vriend sprak mij over een vacature bij de Nationale Loterij ... Ik heb meteen gesolliciteerd.

Ik heb een uitgebreid takenpakket: ik onderhandel over contracten voor de sponsoring van culturele evenementen, ik zet acties op poten om onze producten tijdens evenementen te ondersteunen en in de schijnwerpers te zetten, ik bereken de "Return on Investment" (het rendement van de investeringen) van dergelijke acties, ... Kortom, ik doe zowel "puur administratief kantoorwerk" als werk "te velde". Voorts beheer ik het promotiemateriaal van mijn dienst, redigeer ik teksten over sponsoringonderwerpen voor de website en de andere communicatiekanalen van de Nationale Loterij en ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de sponsoringcommunicatie op de sociale media.

> Lees meer

Cedric Desimpelaere

Cedric Desimpelaere, Regional Sales & Business Development

In 2001 ben ik begonnen op de  dienst HR via een VDAB – startbaanovereenkomst en twee jaar later ben ik via een interne vacature doorgegroeid naar mijn huidige functie.

Als Sales Rep ben ik verantwoordelijk voor 180 verkooppunten in mijn regio (oost en noord Limburg). Het is een zeer uiteenlopende functie gaande van het onderhouden van de relaties met de verkooppunten, prospecteren van nieuwe verkooppunten, actieve verkoop, actieplannen opstellen, problemen oplossen, zakencijfer bespreken, coaching, begeleiding van de verkooppunten op gesponsorde/gesubsidieerde events, … .

Het dagelijks contact met onze klanten, de flexibiliteit en de autonomie in mijn functie vind ik tof in mijn huidige job. Dat ik kan werken in mijn eigen regio is ook een zeer groot pluspunt.

> Lees meer

Nadège Mansy

Nadège Mansy, Sponsoring & Events Coordination

Ik wilde een nieuwe uitdaging. Daarom stuurde ik een spontane sollicitatie naar de Nationale Loterij. Enkele weken later mocht ik op gesprek komen. Ik kreeg toen de functie toegewezen van Management Assistant.

In mijn huidige taak analyseer en coördineer ik sponsoringdossiers, ontwikkel en organiseer ik activeringsacties in de lijn van onze sponsoringstrategie, zorg ik er mee voor dat het imago van de Nationale Loterij bij het grote publiek in stand wordt gehouden en zelfs nog wordt verbeterd, en draag ik bij aan de visibiliteit van de producten van de Nationale Loterij.

De persoonlijke contacten zijn en blijven het tofste aspect van mijn job, of het nu gaat om interdepartementale samenwerking met collega's, vergaderingen met organisatoren van evenementen of…

> Lees meer

Terug naar Boven