Getuigenissen

Cindy Laroy

Cindy Laroy, Regional Office Administration

Mijn CV stond op de VDAB website. De Nationale Loterij contacteerde me voor een administratieve functie in het regionaal kantoor van Gent .  

 Ik bied administratieve ondersteuning in het regionaal kantoor van Gent aan 800 verkooppunten. Ik ontvang de winnaars tot €25.000 en verzorg de administratieve afhandeling hiervan. Als contactpersoon tussen het kantoor en de verkooppunten doe ik er alles aan om de doorstroming optimaal te laten verlopen. Ik zorg dat het visibiliteitsmateriaal en krasbiljetten voorradig zijn voor de tijdige levering aan onze verkooppunten. Het beheer van de dossiers (opstarten, stoppen, overnames, verhuis van de verkooppunten) is onze prioriteit. 

Ik sta dagelijks in contact met onze verkooppunten en met 4 logistieke medewerkers die de…

> Lees meer

Philippe Detry

Philippe Detry, Draws Strategy Manager

Eigenlijk is de Nationale Loterij altijd al een stukje van mijzelf geweest : inderdaad, in het jaar 1934 was mijn grootoom de stichter-voorzitter van de toenmalige Koloniale Loterij. Ik ben sinds 1983 actief bij de Nationale Loterij – het was mijn eerste en het is tot nu toe mijn enige job.

Ik ben verantwoordelijk voor de trekkingen, en voor het nieuwe concept daarvan, d.w.z. de « openbare » trekkingen, in de eveneens nieuwe vestiging van de Nationale Loterij op het De Brouckèreplein in hartje Brussel. Dit nieuwe concept legt de nadruk op « de spelers van de Nationale Loterij », « de transparantie van de trekkingen » en « de goede doelen van de Nationale Loterij ». Op die manier hopen wij dat het grote publiek zich ervan bewust wordt dat de Nationale Loterij in feite een uniek…

> Lees meer

Ludwig Dory

Ludwig Dory, Retail Coordination & Support

In september 2019 ben ik mijn stage begonnen bij de Nationale Loterij en kon ik meewerken aan de verbetering van hun nieuwste retailkanaal: de Lottery Shops. Het stageonderwerp was op zich al een zeer interessante opportuniteit, maar daarnaast kwam ik nog eens terecht in een bedrijf met een heel leuke werksfeer en een open cultuur vol met vriendelijke en enthousiaste collega's. Na mijn stage kreeg ik de vraag om het Lottery Shop team verder te versterken als jobstudent. Daar ben ik natuurlijk meteen op ingegaan. Tijdens deze periode hoorde ik dat één van de collega's binnenkort op pensioen ging en dat er een vacature ging openen, waar ik al snel voor gesolliciteerd heb. Sinds midden mei kan ik dan ook als trotse vaste werknemer van de Nationale Loterij het Retail-team versterken.

> Lees meer

Terug naar Boven