Getuigenissen

Vincent Giot

Vincent Giot, Facility & Security Management

De titel van een vacature gepubliceerd op de website van de Nationale Loterij was precies waarnaar ik op zoek was voor het verdere verloop van mijn loopbaan : het beheer van facilitaire diensten in een bedrijf op mensenmaat.

Ik leid een team dat als kernopdracht heeft het welzijn van de mensen die onze gebouwen bewonen. Enerzijds hebben wij het “Soft Facilities”-beheer, dat is de dienstverlening aan de bewoners waaronder het beheer van de schoonmaak, de fysieke veiligheid, het onthaal, de interne post, de drankbedeling, … , en anderzijds de “Hard Facilities”, zijnde het onderhoud van de technische installaties. Het werk wordt hoofdzakelijk in teamverband uitgevoerd. Geen enkele dag gelijkt op een andere: een zending die op het laatste moment moet worden verstuurd, een defecte…

> Lees meer

Cindy Laroy

Cindy Laroy, Regional Office Administration

Mijn CV stond op de VDAB website. De Nationale Loterij contacteerde me voor een administratieve functie in het regionaal kantoor van Gent .  

 Ik bied administratieve ondersteuning in het regionaal kantoor van Gent aan 800 verkooppunten. Ik ontvang de winnaars tot €25.000 en verzorg de administratieve afhandeling hiervan. Als contactpersoon tussen het kantoor en de verkooppunten doe ik er alles aan om de doorstroming optimaal te laten verlopen. Ik zorg dat het visibiliteitsmateriaal en krasbiljetten voorradig zijn voor de tijdige levering aan onze verkooppunten. Het beheer van de dossiers (opstarten, stoppen, overnames, verhuis van de verkooppunten) is onze prioriteit. 

Ik sta dagelijks in contact met onze verkooppunten en met 4 logistieke medewerkers die de…

> Lees meer

Géraldine Stenier

Géraldine Stenier, Retail Campaign Management

Ik besloot van baan te veranderen. Door alle sites door te nemen op zoek naar een nieuwe uitdaging, kwam ik de advertentie van de Nationale Loterij tegen. Ik werd snel gecontacteerd voor een eerste afspraak, twee dagen later had ik al een tweede afspraak. Het ging heel snel en zes weken later nam ik mijn nieuwe positie in.
Ik werk op het departement Retail van de afdeling Trade Marketing. Ik ben verantwoordelijk voor de acties die we samen met onze Key Account klanten (bijvoorbeeld: supermarkten, tankstations, etc.) uitvoeren. Dit is een zeer gevarieerde job die bestaat uit een veelheid aan taken: het definiëren van de mechanica van de actie, briefing en opvolging met de agentschappen, coördinatie van het drukwerk, logistieke opvolging en installatie in de verkooppunten, analyse van…

> Lees meer

Marc Van der Schueren

Marc Van der Schueren, Business Relationship Management

Binnen het Technology-departement ben ik projectleider van de dienst ‘Players’. Een job waarin ik verschillende taken aanstuur en opvolg, die door verschillende teams (zowel binnen de Nationale Loterij als bij externe partners) worden uitgevoerd. Dit is dus zeker een job met heel wat afwisseling. Het valt in de loop van een project wel eens voor dat er onverwachte problemen opduiken. Als projectleider zoek ik in dat geval naar creatieve oplossingen en dat doe ik heel graag.  

De samenwerking met diverse profielen (intern, extern, IT en business) in een projectteam maakt deze job zo boeiend. Deze vorm van samenwerken geeft de kans om snel kennis te maken met de verschillende departementen van de Nationale Loterij. En de open bedrijfscultuur laat bovendien toe om je als nieuwe…

> Lees meer

Terug naar Boven