Meer getuigenissen

Charlotte Matthys , Digital Content Management - social

Charlotte Matthys

Ik ben nu twee jaar actief bij de Nationale Loterij. Ik ben begonnen als consultant in de Afdeling Players and Markets, als lid van het team dat de sociale media van de Nationale Loterij beheert.

Ik vond die twee jaar zo leuk dat ik intussen personeelslid van de Nationale Loterij ben geworden. Meteen geniet ik nu alle fantastische voordelen die de Nationale Loterij biedt, zoals een bedrijfsfiets waarmee je rustig een “groene” pauze kan nemen, taallessen, sportsessies, en nog veel meer.

Wat betreft mijn job zelf, zorg ik vooral voor het beheer van de Facebook-accounts LoterieNationaleLoterij, Win for Life en Woohooletsplay. Bovendien ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfscommunicatie op Instagram en Linkedin.

Het leukst in mijn job vind ik de afwisseling en de menselijke contacten. Ik krijg de kans om met verschillende afdelingen samen te werken, om te luisteren, om met iedereen te communiceren, en om de meest relevante informatie te posten op Facebook, Instagram en Linkedin. Menselijke contacten zijn voor mij van fundamenteel belang; in dat opzicht heeft de Nationale Loterij mij de mogelijkheid gegeven om fantastische mensen te leren kennen uit diverse vakgebieden en met uiteenlopende achtergronden.    

Ik ben er trots op dat ik bij de Nationale Loterij werk. We dragen een beeld uit van “dromen waarmaken” ; we steunen talrijke maatschappelijke projecten, en blijven tegelijk een bedrijf op mensenmaat.

Terug naar Boven