Meer getuigenissen

Nicolas Van Lierde , Sponsoring & Events Coordination

Nicolas Van Lierde

Een vriend sprak mij over een vacature bij de Nationale Loterij ... Ik heb meteen gesolliciteerd.

Ik heb een uitgebreid takenpakket: ik onderhandel over contracten voor de sponsoring van culturele evenementen, ik zet acties op poten om onze producten tijdens evenementen te ondersteunen en in de schijnwerpers te zetten, ik bereken de "Return on Investment" (het rendement van de investeringen) van dergelijke acties, ... Kortom, ik doe zowel "puur administratief kantoorwerk" als werk "te velde". Voorts beheer ik het promotiemateriaal van mijn dienst, redigeer ik teksten over sponsoringonderwerpen voor de website en de andere communicatiekanalen van de Nationale Loterij en ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de sponsoringcommunicatie op de sociale media.

Mijn job is dus zeer gevarieerd ... Ieder sponsoringdossier is immers anders - daardoor moet ik mijzelf én mijn ideeën voortdurend in vraag stellen. Ik heb massa's contacten: met onze klanten, met onze leveranciers en met collega's van verschillende afdelingen.

De Nationale Loterij is een gekend én bekend bedrijf ... Als ik naar het werk vertrek, denk ik vaak bij mezelf: "Voilà, ik ga naar de droomfabriek!". Inderdaad, de Nationale Loterij doet de mensen dromen ... en dat vind ik formidabel!

 

               

Terug naar Boven