Actueel

Dag van de klant

Nu zondag  is de Nationale Loterij prominent aanwezig in onze verkooppunten om de verkopers bij te staan en om spelers te verwelkomen en te trakteren.

Zondag 1 oktober is een extra bijzondere dag want het populaire spel Keno en ook Pick 3 zijn vanaf die dag ook echt dagelijkse spelen.  Een extra kans op gezond spelplezier voor alle meerderjarige spelers!

Onze spelers die in de buurt van Lier of Charleroi wonen, kunnen we een sportieve ervaring aanbieden:

In Lier op de Grote Markt, kan je op zaterdag 30 september (11u-16u) en zondag 1 oktober (13u-18u) onze spacebike testen én lid worden van onze Lottery Club of ons je lidkaart Lottery Club tonen. In ruil daarvoor krijg je van ons een leuke gadget en een cadeauchèque aangeboden.

In Charleroi op de Place Verte (voorheen Place Albert 1er ) kan je op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober (telkens van 11u tot 17u)  een leuke reflextest doen, als je lid wordt van onze Lottery Club. Je krijgt een geschenk volgens je resultaat op de reflextest. Wie al lid is van onze Lottery Club krijgt een gadget én een geschenk volgens je resultaat op de reflextest.

Rep je dus dit week-end naar één van onze verkooppunten in jouw buurt ….want je kan ons vinden daar waar onze spelers zijn.

De week van de mobiliteit bij ons

De Week van de Mobiliteit hebben we afgesloten met een lekker ontbijt voor alle collega’s die ons een selfie in “duurzame mobiliteitsmodus” stuurden.

Onze formidabele fietsers sensibiliseerden we om veilig te fietsen met een goed onderhouden fiets….en wezen we de weg naar de Brusselse en Waalse CyCLO-ateliers en de Vlaamse Fietspuntateliers. We gaven ook weekabonnementen weg om de Villo-stadsfietsen in Brussel uit te proberen.

Onze weergaloze wandelaars moedigden we aan om zich tijdens de middagpauze naar een park of een ander leuk plekje in de buurt van het kantoor te begeven.

En onze achtbare automobilisten vroegen we om hun bandendruk te laten nakijken in hun gebruikelijke tankstation. Want met goed opgeblazen banden rijd je niet alleen volkomen veilig maar verbruik ook minder brandstof.  En het werd een hele actieve en duurzame week…. 

Proficiat aan allen voor hun positieve bijdrage aan het milieu én aan het mobiliteitsbeleid van de Nationale Loterij! 

We zwaaien onze zomerstudenten uit!

Onze zomerstudenten behoren tot  de spelers van de toekomst, en misschien ook wel collega’s van de toekomst. Precies daarom kregen ze allen deze zomer een extra middagsessies met bedrijfsnieuws én playtestsessies aangeboden, want onbekend blijft onbemind of zullen we ook zeggen: onbekend blijft ongespeeld?

‘Wat we tof vinden? Dat we hierdoor meer samen komen met de andere studenten en dat we meer te weten komen over het bedrijf zelf’, lezen we in de evaluaties van onze jobstudenten.

Ook onze organisatoren (Michel, Joris en Frank) vonden het een leuke ervaring. Win-win dus.

Met deze middaginitiatievenvoor jobstudenten benaderen we via een concrete actie een belangrijke doelgroep (18-25-jarigen), die onze activiteiten hierdoor beter leren kennen… en hierdoor misschien wel de smaak te pakken krijgen om later bij ons een job te versieren.

Good luck en goede vaart aan de zomerstudenten van 2017! 

 

 

 

 

 

 

             

Terug naar Boven