Actueel

Fit en gezond op het werk!

Een loopbaan lang ’s ochtends gezond starten en ’s avonds even gezond de werkvloer verlaten, zowel mentaal als fysiek, daar streven we toch allemaal naar?

Bij de Nationale Loterij zorgen ze alvast voor enkele basics en boosts om dat doel te bereiken.

Lees er meer over in het artikel van Metro Magazine van 8 januari 2018. https://nl.metrotime.be/2018/01/08/start/zo-blijf-fit-en-gezond-op-werk%E2%80%8A/

December is een topmaand bij de Nationale Loterij!
En dat zullen we geweten hebben:

  • In deze maand zullen we in Antwerpen en Luik onze spelers in een heuse cadeaushop verwennen. In beide steden kunnen onze spelers terecht in pop-up stores waar ze niet alleen met feestelijke producten  kunnen kennismaken, maar ook met onze goede doelen. Jouw mening telt want het goed doel met de grootste voorkeur bieden we een mediageniek extraatje.

  • Ook dit jaar deden onze medewerkers mee aan Kersttruidag op 15 december waarbij elke foto die publiek gepost wordt op Facebook, Instagram of of Twitter met de hashtag #JPDN17 €1 betekent ten voordele van Télévie.

  • Ook de Shoe- Box actie steunen we volmondig: we hopen het record van 2016 te breken met nog meer opgehaalde dozen.

En dan hebben we onze Extra Lottotrekkingen op 24 en 31 december nog niet vermeld. Zoveel kansen om te winnen en te laten winnen in de laatste maand van het jaar. Feestige geluksdagen!

 

 

 

 

 

 

Terug naar Boven